De Patta x Nike Air Max 1 ‘Black’ – de 4de The Wave drop 10 december via Patta

Dec 07 , 2021
blog-img1

De Patta x Nike Air Max 1 ‘Black’ heeft eindelijk een releasedatum. De 4de colorway uit The Wave pack dropt vrijdag 10 december. De andere colorways waren Monarch, Aqua Noise en Rush Maroon.

Wat dit paartje ook weer unike maakt, is grijs zilveren mesh bovenwerk. Boven het grijze mesh zitten zwarte lederen overlays. Wat deze vier Air Max’s zo uniek maakt is de golvende mudguard. Vandaar ook de naam ‘The Wave’. Deze mudguard is ook in het zwart, maar van een suède materiaal. De tong is van hetzelfde materiaal als de mudguard gemaakt.

De bovenste veterogen, de Swoosh en de kleine Swoosh op de mudguard hebben een witte kleur gekregen, net als de branding op de hiel. De middenzool heeft een sail kleur, wat een beetje een vintage uitstraling geeft. De buitenzool bestaat uit zwart en wit.

De Patta x Nike Air Max 1 ‘Black’ – The Wave komt op vrijdag 10 december om 13:00 uur uit via de website van Patta en op dinsdag 14 december via de Nike SNKRS App. Naast deze sneaker zal er ook bijpassende kleding verkrijgbaar zijn. 

Volg ons op Instagram en houd ons in de gaten om altijd en overal op de hoogte te zijn van het laatste sneaker nieuws.

En hopelijk pak je een W en make sure to show us!

X

PLAATS JE ADVERTENTIE

Bij Kickz Swap heb je de keuze uit twee opties om je advertentie te plaatsen.

plaats advertentie

plaats advertentie