Een nieuwe Air Jordan 7 komt er aan!

Mar 31 , 2020
blog-img1

De nieuwste Air Jordan 7 die dropt is wel heel bijzonder, er wordt namelijk gebruik gemaakt van pony hair op de upper. Dit is vaker gebruikt door het Jordan brand en geeft een zeer uniek toepassing. Het is weer totaal iets anders, and we like! Het is een letterlijke kijk op een cross over op de Bugs Bunny x Space Jam Air Jordan. En nu zijn er eindelijk foto’s vrijgegeven.

De pony hair look maakt het wel af, al is het natuurlijk geen echte pony hair. De groene kleur met roze neopreen slofjes en enkellipjes geeft het dat extra wauw gevoel. Op de zijkant verschijnt er een SCU code die verwijst naar de OG ‘Hare’. Ook wel een leuk kenmerk! Verder worden konijnenpoten door de meesten gezien als een geluksbrenger. En die heb je zeker nodig om dit paartje te kunnen bemachtigen, want het gaat zeer moeilijk worden zoals de vele Jordan drops.

De Air Jordan 7 ‘2.0 Hare’ zal vanaf 8 april verkrijgbaar zijn via o.a. Nike.com. Het prijskaartje voor deze sneaker is wel aan de hoge kant, €250,-. Wil je op de hoogte blijven van dit paar? Houd dan onze social media kanalen in de gaten zoals facebook, twitter en Instagram! En voor nu check de mooie foto's hieronder.

X

PLAATS JE ADVERTENTIE

Bij Kickz Swap heb je de keuze uit twee opties om je advertentie te plaatsen.

plaats advertentie

plaats advertentie