Nike Air Jordan 1 x Solefly komt toch met grotere release!

Jan 07 , 2019
blog-img1

De gehypte collab tussen SoleFly Miami en de Air Jordan 1 komt toch met een grotere release! Eerder dropten ze alleen uit bij Art Basel in Miami in december 2018. Maar de geruchten gaan dat er de komende week(en) toch een general release gaat komen. En oh wat zijn we hier bij Kickz Swap hyped!

What away to kick off 2019! Deze gaat zeer zeker een must worden! Geïnspireerd op de kleuren van de Miami Hurricanes. Het American Footbal Team van de University of Miami speelt namelijk in de kleur oranje met wit en past daarom volledig bij deze Air Jordan 1. Andere details zijn het SoleFly logo die op de hiel van de Jordan gedrukt is, en aan de binnenkant van de tong “MIA”, wat natuurlijk refereert naar Miami, en “305” wat de ere code van Miami is.

Dus houd onze social media kanalen op Facebook, Instagram en Twitter de komende dagen goed in de gaten. Verder is de kans natuurlijk zeer groot dat ze in de Nike SNEAKRS app tevoroschijn gaan komen. De release zou zomaar zaterdag 12 januari kunnen zijn.

Geniet voor nu maar even van de foto's en good luck mocht je er voor willen gaan!

 

X

PLAATS JE ADVERTENTIE

Bij Kickz Swap heb je de keuze uit twee opties om je advertentie te plaatsen.

plaats advertentie

plaats advertentie