Nike Air Max 1 Jewel komt er aan!

Jun 03 , 2017
blog-img1

Zelfs in onze meest wilde dromen kwam deze release nog geen eens voor. Met dit nieuws overtreft Nike wederom wéér onze verwachtingen. Het is duidelijk dat 2017 volledig in het teken staan van de Air Max.

De Air Max 1 heeft hier al een grote rol in gehad, zoals de enorm succesvolle Pinnacle series en Air Max Day. Dat Nike het hier niet bij laat wordt duidelijk met deze ontiegelijk lekkere Jewel release, een release die al 2 jaar als gerucht rond gaat en nu werkelijkheid wordt.

De Air Max 1 Jewel is voor de zomer aan de beurt. De Air Max 1 Jewel is een echte klassieker. Zo zagen we de originele Jewel colorway voor het eerst in 1996. Sinds de introductie van de Jewel Air Max 1 was hij direct een hit en erg gewild onder sneaker verzamelaars. De eerste colorway die uitgebracht gaat worden zal één van de eerste Jewel colorways zijn, White/University Red. Maar het gerucht gaat dat er meer gaan droppen!

Als we inzoomen op de sneaker zelf zien we een hele cleane witte, lederen, upper. Deze upper is voorzien van een rood merk detail op de tongue. De swoosh is in een university rode kleur, net zoals de AIR unit. Om de sneaker volledig af te maken is de outsole gemaakt van een translucent materiaal, hierdoor wordt de big swoosh aan de onderkant zichtbaar. Deze big swoosh is kenmerkend voor de Jewel series. 

Een exacte releasedatum is er nog niet, bevestigd is hij wel. Dus houd onze Kickz Swap blog in de gaten of onze Facebook pagina!

X

PLAATS JE ADVERTENTIE

Bij Kickz Swap heb je de keuze uit twee opties om je advertentie te plaatsen.

plaats advertentie

plaats advertentie