Nike air max 1 OG Red

Mar 02 , 2017
blog-img1

Yes Sneaker Peeps! De Nike Air Max 1 OG komt er weer aan (OG staat voor Original)! Nike viert Air Max Day op 26 maart, maar als we alle geruchten moeten geloven over releases wordt de maand maart eerder Air Max Month. Eén van de geruchten (inmiddels bevestigd) is dat Nike de Air Max 1 OG, in een “Sport Red” en “Sport Royal”, 4 maart 2017 dropt. Dat is deze zaterdag! So make sure you are online to cop!

Nu gaan bij alle sneakerheads de belletjes rinkelen, want de AM1 OG moet in een ieder zijn collectie te vinden zijn. Of deze AM1 OG sneaker de gewenste shape krijgt waar we al zo lang op zitten te wachten is nog maar de vraag, maar het feit dat op 23 februari NikeLab met de vertrouwde shape komt, geeft ons natuurlijk goede hoop! Verder hopen we natuurlijk op de vertrouwde details, al laten we ons natuurlijk ook graag verrassen. Nike dropt de AM1 OG ter ere aan het 30 jarige bestaan van de Air Max op 26 maart.

Wij kunnen in ieder geval niet wachten. Maart wordt een te gekke maand! Hopelijk heeft iedereen zijn spaarcentjes klaar! Wij van Kickz Swap zijn in ieder geval er helemaal klaar voor!

 

X

PLAATS JE ADVERTENTIE

Bij Kickz Swap heb je de keuze uit twee opties om je advertentie te plaatsen.

plaats advertentie

plaats advertentie