Nike Air Max 1 x Parra

Jul 04 , 2018
blog-img1

Nike en Piet Parra zijn weer terug! Er komt een nieuwe Nike Air Max 1 x Parra collab! En wat voor een! Eind vorig jaar was er al het gerucht dat er een nieuwe Nike X Parra 2018 collab aan zat te komen. Het zou gaan om een Air Max 1 en een Air Zoom Spiridon. Beide schoenen zullen een White/Multi Colour colorway krijgen.

Pieter Janssen (1976) die al eerder met Nike heeft samengewerkt, denk aan de Nike Air Max 1 Parra Burgundy Cherrywoord die voor bedragen boven de 2000 euro worden verkocht, zal ook nu zeker met deze sneaker veel opschudding zorgen.

Voor nu kan je alvast van de eerste beelden genieten van de nieuwe Parra Air Max 1. De sneaker is verdeeld in verschillende kleurvlakken en bevat stippen en strepen. De kenmerkende huisstijl kleuren van Parra worden hiervoor gebruikt, namelijk roze, blauw en rood in combinatie met zwart, grijs en wit. De outsole is verdeeld in vier verschillende kleurvlakken en de Swoosh is blauw. De verwachte releasedatum van de Nike Air Max 1 x Parra ‘White/Multi color’ sneaker is 21 juli 2018. So get ready to camp en houd onze social media kanelen in de gaten voor meer nieuws!

 

X

PLAATS JE ADVERTENTIE

Bij Kickz Swap heb je de keuze uit twee opties om je advertentie te plaatsen.

plaats advertentie

plaats advertentie