Nike viert de lancering van animatiefilm 'Call me Susan' met hele dikke Nike Air Max 1 collab!

Mar 10 , 2019
blog-img1

Nike komt weer hard! Nu met een waanzinnge collab met de film Call me Susan, de Air Max 1 gaat Missing Link x Nike Air Max "Susan" heten. Het gerucht gaat dat dit een US-only release gaat worden, maar we blijven positief!  Voor nu kunnen jullie iig van de foto's genieten!

Mr. Link, de hoofdrolspeler van LAIKA's nieuwe film "Missing Link", is de inspiratie achter deze nieuwe collab tussen Nike en de animatiestudio. In de film ondersteunt Mr. Link, een sympathiek wezen, Sir Lionel Frost, 's werelds grootste monsterjager, tijdens een avontuurlijk avontuur om overblijfsels te vinden van de primitieve afkomst van Mr. Link. De Missing Link x Nike Air Max Susan is ontworpen door niemand minder dan Nike's VP of Advanced Concepts, Tinker Hatfield en voormalig animator Michael Berger. De materialen die gebruikt zijn op deze Air Max 1 zijn geïnspireerd op Mr. Link's geruite pak, ontworpen door LAIKA designer Deborah Cook.

Net als de hoofdrolspeler in de animatie oogt de schoen speels, dit komt ook tot uiting door o.a. de met leer ingepakte middenzool, de manchetknopen en de kurim-plukjes op de tong.

De animatiestudio LAIKA wordt gerund door de zoon van Phil Knight, Travis en is zeker geen onbekende als het gaat om collabs met Nike. Dit is echter de eerste schoen die op grotere schaal zal worden uitgebracht.

De Missing Link x Nike Air Max "Susan" staat gepland om op 9 april uit te komen, zoals gezegd alleen in Amerika. Maar stiekem hopen wij dat hij ook in Europa gaat droppen! Dus volg onze social media kanalen en stay up to date! 

 

X

PLAATS JE ADVERTENTIE

Bij Kickz Swap heb je de keuze uit twee opties om je advertentie te plaatsen.

plaats advertentie

plaats advertentie