Travis Scott x Fragment x Air Jordan 1 High Dropt 29 juli!?

Jul 20 , 2021
blog-img1

Toen Travis Scott op oudejaarsavond 2020 werd gespot in een gloednieuwe Air Jordan 1 Low OG, stortte de sociale media van de sneaker game in elkaar. Gehyped over alles wat Travis draagt ??(plus een gloednieuw kleurenpalet), werden mensen verliefd op de Low, die alleen te zien was in korrelige beelden. Maar gisteren dook een eerste teaser afbeelding op van wat naar verwachting de retailproductie van het paar zal zijn, wat de fans nog meer opwindt.

Maar wat als we de Low niet krijgen? Wat als we een High krijgen?

Dat dachten we een paar weken terug met het concept Travis Scott x Air Jordan 1 High "University Blue". OK, we hebben misschien wel geweten dat er een High in de maak was, maar we wisten niet precies hoe die eruit zou zien, tot nu! Travis Scott was gespot uit in de gloednieuwe Travis Scott x Fragment x Air Jordan 1 High. In tegenstelling tot het concept van vorige maand, heeft dit paar een leren "Black Toe" -constructie, met de donkere royal aan de achterkant en omgedraaide zwarte Swooshes. En dit op een sail sole unit.

Sneaker-insider @zSneakerheadz is zo vriendelijk geweest om een ??concept van het paar te maken, hoewel het nog steeds onduidelijk is of een daadwerkelijke release zal plaatsvinden, of dat het paar alleen een family & friends release zal zijn. Gezien zijn staat van dienst van flex vs. release, is er een kans van ongeveer 50/50. Hoe dan ook, we houden je op de hoogte via onze Instagram en Facebook.

X

PLAATS JE ADVERTENTIE

Bij Kickz Swap heb je de keuze uit twee opties om je advertentie te plaatsen.

plaats advertentie

plaats advertentie